Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Povestea impresionantă a Cameliei de la „Insula de 1 milion”. A lăsat Brașovul pentru Dominicană pentru că vrea să îi cumpere fiului o locuință

Publicat

pe

Publicitate

Camelia, responsabilă cu gestionarea resurselor de hrană în tabăra Vesticilor, de la „Insula de 1 milion”, are o poveste de viață impresionantă.

Camelia Beldiman este un concurent important în tabăra Vesticilor la „Insula de 1 milion”, reality-show-ul difuzat de Kanal D, fiind responsabilă cu gestionarea resurselor de hrană, dar și un mediator vocal când vine vorba de conflictele dintre coechipierii ei. Mereu în mijlocul colegilor săi din tabără, a fost un factor important în decizia pe care vesticii au luat-o în cazul Adinei, concurenta care a decis să părăsească în miez de noapte tabăra Sudicilor, dar și cea care avut grijă ca toți membrii câmpului vesticilor să se bucure de peștele câștigat la probe, pentru care s-a luptat cu dintii, la propriu și la figurat, Marius.

Referitor la Adina, opțiunea Cameliei a fost cât se poate de clară. „Mai este o tabără (n.r. -a Nordicilor). Eu nu mă simt bine cu ea, este alunecoasă, foarte alunecoasă. Nu-mi place, eu nu am rezonat cu ea”, a fost opinia despre Adina, iar grupul a decis apoi că Adina nu poate rămâne în tabăra Vesticilor.

Camelia are 45 de ani, este din Brașov și de profesie responsabil expediție mărfuri.

Publicitate

Nu s-a căsătorit niciodată, are un fiu în vârstă de 28 de ani pentru care, de altfel, s-a și înscris în cel mai amplu experiment social, „Insula de 1 milion”, dorind să îi achiziționeze acestuia o locuință. Viața concurentei din tabăra Vesticilor nu a fost întotdeauna una ușoară, însă voința și determinarea au fost cele care i-au condus pașii spre succes, transmite wowbiz.ro.

“Ori eram privită cu admirație, ori desconsiderată”

” Aveam aproape 17 ani când l-am născut pe fiul meu.

Eram un copil cu copil. Am trecut prin toate instanțele morale, începând de la profesori, colegi, cunoscuți. Era ceva extrem; ori eram privită cu admirație, ori desconsiderată. Nu era cale de mijloc, dar nu mi-a păsat. Nu am perceput-o foarte greu, pentru că am stat cu părinții mei, care i-au fost și mamă și tată fiului meu. Bineînțeles că eram prezentă sută la sută, dar ei erau cumva peste mine în casă ca influență, ca tot. Nu am simtit niciodată greutatea asta. M-am dus în continuare la școală, la liceu, mi-am petrecut tinerețea în mod normal”, a declarat Camelia Beldiman înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Nu se teme de nimic în această competiție, iubește natura, drumețiile pe munte, cu cortul. De altfel aceasta era activitatea preferată în familia concurentei de la „Insula de 1 milion”, până în momentul în care s-a petrecut o tragedie. Camelia a găsit însă puterea să meargă mai departe și să depășească suferința prin care a trecut.

” Ce m-a marcat în mod excepțional a fost moartea fratelui meu, acum 9 ani, în accident de mașină. De atunci nu am mai fost eu. Parcă mi-a schimbat radical optica despre viață, tot. A fost o traumă. Eram foarte apropiați, el era sufletul meu pereche. De când am fost mici. Nu am depășit momentul și nu îl voi depăși niciodată. Am rămas cu dorul. O emoție pozitivă a fost când a terminat fiul meu facultatea. Am simțit că am reușit, că l-am ținut pe drumul cel bun.

Fiind mama singură toată copilăria l-am ținut ocupat, departe de influențe negative. Când am terminat eu facultatea am fost fericită. Lucram în trei schimburi atunci și îmi era greu; și copil, și muncă. Dar am reușit să termin o facultate patru ani la zi, cu brio, cu 10″, a adăugat Camelia Beldiman.

Răbdătoare, perseverentă, implicată în viața taberei Vesticilor, Camelia pare hotărâtă să se bucure cât mai mult de tot ceea ce se întâmplă în aventura „Insula de 1 milion”. Până unde va ajunge și cum se va descurca mai departe, veți află în continuare urmărind “Insula de 1 milion”, sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de la 20:00, la Kanal D.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes