Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Povestea căţelului din Braşov pierdut şi găsit după un an de zile. Poliţiştii l-au prins şi l-au dus la stăpânii lui

Publicat

pe

Publicitate

După mai bine de un an, de când a fost semnalat pierdut, astăzi este din nou alături de stăpân.

„Ieri colegilor noștri, din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor – Brașov, le-a fost semnalat un caz specific muncii lor. Cineva a observat un câine neîngrijit, care părea să nu beneficieze de atenția corespunzătoare, așa că ne-a sesizat, iar polițiștii s-au dus direct într-acolo și l-au găsit pe patruped.

De la localnici au stabilit că animalul apăruse în zona de câteva zile, iar acum era hrănit de către aceștia.”, a transmis Poliţia Brașov pe pagina de acebook.

Imediat i-a fost verificată starea de sănătate, dar și dacă se află înscris în Registrul de Evidență a câinilor cu stăpân.

Publicitate

Datele obținute, extrase din cipul identificat pe cățel, i-au făcut pe colegi să constate că animalul fusese declarat pierdut de mai bine de un an, iar de aici și găsirea proprietarului, care, după foarte multe anunțuri și afișe lipite, nu credea că îl va mai revedea.

„V-am spus toate acestea pentru a vă sublinia încă o dată importanța microcipării și înregistrării câinilor de către proprietar. Un cip este actul de identitate al unui necuvântător.”, a mai transmis Poliţia Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes