Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Poștașul vine cu mașina electrică în zona Gării. Poşta Română s-a dotat cu 15 mașini electrice pentru livrările de colete, una a ajuns la Brașov

Publicat

pe

În conformitate cu implementarea strategiei Comisiei Europene referitoare la „Pactul Verde European”, Sucursala Braşov a Poștei Române a propus un proiect pilot care cuprinde extinderea flotei exploatate în prezent de către oficiile județene poștale cu mașini 100% electrice.

Publicitate

Astfel, din cele 15 maşini electrice aflate deja la Compania Naţională Poşta Română Bucureşti, una a fost transferată către Sucursala Braşov şi va funcţiona în cadrul Oficiului Poştal numărul 2 Braşov, în special pentru coletărie, conform Radio România Brașov FM.

Directorul Sucursalei Braşov, Bogdan Florin Năstase, a anunțat că această autoutilitară are o baterie ce permite autonomia de aproximativ 200 de km în condiții reale de drum. încărcarea autoutilitarei se face în maxim 11 ore la o stație fixă cu o capacitate de 3.7 kW și în maxim 5 ore la o stație fixã cu o capacitate de 7 kW.

Totodată, aceasta beneficiază de frânare regenerativă (bateria se încarcă singură atunci când piciorul este ridicat de pe acceleraţie, precum şi atunci când pedala de frână este acţionată).

Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes