Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Poștașul vine cu mașina electrică în zona Gării. Poşta Română s-a dotat cu 15 mașini electrice pentru livrările de colete, una a ajuns la Brașov

Publicat

pe

În conformitate cu implementarea strategiei Comisiei Europene referitoare la „Pactul Verde European”, Sucursala Braşov a Poștei Române a propus un proiect pilot care cuprinde extinderea flotei exploatate în prezent de către oficiile județene poștale cu mașini 100% electrice.

Astfel, din cele 15 maşini electrice aflate deja la Compania Naţională Poşta Română Bucureşti, una a fost transferată către Sucursala Braşov şi va funcţiona în cadrul Oficiului Poştal numărul 2 Braşov, în special pentru coletărie, conform Radio România Brașov FM.

Directorul Sucursalei Braşov, Bogdan Florin Năstase, a anunțat că această autoutilitară are o baterie ce permite autonomia de aproximativ 200 de km în condiții reale de drum. încărcarea autoutilitarei se face în maxim 11 ore la o stație fixă cu o capacitate de 3.7 kW și în maxim 5 ore la o stație fixã cu o capacitate de 7 kW.

Totodată, aceasta beneficiază de frânare regenerativă (bateria se încarcă singură atunci când piciorul este ridicat de pe acceleraţie, precum şi atunci când pedala de frână este acţionată).

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes