Connect with us
Publicitate

Economic

Poșta Română investește peste 16 milioane de lei pentru cel mai mare proiect de digitalizare din istoria companiei

Publicat

pe

Poșta Română, liderul serviciilor poștale din România, demarează procedura de achiziție pentru un sistem de planificare a resurselor întreprinderii (ERP). Această mișcare strategică marchează încă un pas semnificativ în evoluția digitală a companiei, reprezentând un angajament ferm pentru îmbunătățirea continuă a eficienței operaționale și a serviciilor oferite.

Publicitate

Compania Națională ,,Poșta Română” trece prin cel mai mare proces de digitalizare din istoria sa. Modernizarea proceselor birocratice care au îngreunat atât activitatea zilnică a salariaților, cât și a clienților noștri va deveni în sfârșit o realitate. Implementarea sistemului ERP va transforma radical modul în care Poșta Română își gestionează procesele interne, aducându-ne mult mai aproape de rezolvarea rapidă a nevoilor celor aproape 8 milioane de clienți care ne trec pragul. Acest sistem va reduce semnificativ timpul și efortul necesar pentru activitățile administrative, fiind un ajutor în plus pentru cei aproximativ 21.000 de salariați.

Realizarea acestui proiect nu a fost lipsită de provocări. Poșta Română a navigat printr-un proces birocratic extensiv pentru a asigura conformitatea cu toate reglementările și standardele naționale și europene. Eforturile susținute ale echipei noastre demonstrează angajamentul continuu de a opera într-un mod transparent și responsabil.

„Această achiziție este esențială revigorării instituționale a Poștei Române. Implementarea unui sistem integrat de tip ERP va contribui, atât la modernizarea infrastructurii tehnologice a Companiei, cât și la redefinirea modului prin care contribuim la economia digitală a României. Nu ne vom opri aici”, declară Valentin Ștefan, directorul general al Companiei Naționale Poșta Română.

Publicitate

Compania Națională ,,Poșta Română” a inițiat pe 23 ianuarie 2024, în SICAP, procedura de achiziție privind ,,Implementarea unui sistem informatic de tip ERP”, prin anunț de participare [CN1064441]. Termenul limită de depunere a ofertelor este 4 martie 2024, ora 15:00. Valoarea totală estimată pentru această procedură este de 16.750.000 lei.

Operatorii economici vor putea descărca toată documentația necesară participării la licitație, accesând secțiunea “Anunțuri și licitații publice – Proceduri în desfășurare”, prin următorul link: https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/contract-notices/list/2/1.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes