Connect with us
Publicitate

Administrație

Polonezii de la LOT Airlines, interesați să opereze curse aeriene de pe Aeroportul Brașov

Publicat

pe

Publicitate

În urma vizitezi consolului onorific al Republicii Polone la Brașov președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, anunță ca polonezii de la LOT Polish Airlines sunt interesați să opereze zboruri de pe Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav.

„Am avut onoarea să primesc vizita domnului Janusz Wiesław Szaliński, consulul onorific al Republicii Polone la Brașov.

Am avut o discuție fructuoasă asupra perspectivelor de colaborare între Județul Brașov și Polonia, cu precădere în ceea ce privește cel mai important obiectiv investițional pe care îl realizăm, și anume Aeroportul Internațional de la Ghimbav.

Domnul consul a reafirmat interesul pe care LOT Polish Airlines, principala companie aeriană poloneză, îl manifestă atât în ceea ce privește deschiderea unor rute aeriene, cât și pentru concesionarea și operarea Aeroportului nostru.

Publicitate

Contăm pe sprijinul pe care Consulatul Onorific și Ambasada Poloniei îl pot acorda proiectelor noastre!” a transmis președintele CJ Brașov, Adrian Veștea.

LOT Polish Airlines, compa­nia de transport aerian fanion a Poloniei operează 98 aeronave către 120 destinații. În 2019 compania a înregistrat venituri de 1,7 miliarde euro și a transportat 10 milioane de pasageri.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes