Connect with us
Publicitate

Social

Polițistul brașovean, Marian Godină, supărat pe colegii lui și pe ministrul Afacerilor Interne. „Poliția Română îi face imagine domnului Bode”

Publicat

pe

Marian Godină, polițistul din Brașov care a devenit celebru în toată țara datorită postărilor tăioase de pe rețelele de socializare, a luat în vizor contul de Facebook al Poliției Române. El este supărat că administratorii acestui profil i-ar face reclamă ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode. Omul legii este deranjat că multe dintre postările făcute de Bode sunt distribuite și pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Publicitate

Recent, Godină a povestit pe contul oficial de Facebook despre misiunile la care trebuie să ia parte. El spune că mascații se trezesc cu noaptea în cap, iar cel târziu la ora 5 dimineața trebuie să fie la bază pentru a pleca la descinderi. Aceste misiuni sunt promovate pe pagina de Facebook a Poliției Române, lucru cu care brașoveanul este complet de acord.

Ce îl deranjează, însă, este activitatea intensă de promovare a ministrului Lucian Bode pe acest profil care, spune Godină, nu ar trebui să aibă vreo legătură cu politica. Ca să își spună nemulțumirea, polițistul brașovean a postat un mesaj pe pagina oficială de pe rețeaua de socializare:

„De o vreme mă tot uit cum Poliția Română, care are o pagină de Facebook cu aproape un milion de urmăritori, distribuie postările domnului Bode, pe persoană fizică. Să ne înțelegem, cei aproape un milion de urmăritori sunt acolo datorită activității polițiștilor din stradă care a tot fost prezentată pe pagină. Cu alte cuvinte, Poliția Română îi face imagine domnului Bode, politician și membru de partid cu acte. O să spună unii că e ministru de interne. Așa e, este, deci vorbele i-ar putea fi citate pe pagina MAI, fără să-i fie distribuite postările de pe pagina sa personală. Nu de alta, dar imaginea asta a poliției este făcută pe spatele polițiștilor operativi care muncesc și sunt dedicați acestei profesii, unii dintre ei își pierd viețile în timpul serviciului.

Publicitate

Opinez că e profund greșit ca Poliția Română să-i facă imagine unui om politic și pare ceva de o slugărnicie incredibilă. Mi-i și imaginez pe oamenii ăia de se ocupă de pagina de Facebook cum stau să vadă ce a mai postat dl Bode ca să-i dea share. Sau poate îi sună careva să le spună «băieți, a postat domn’ ministru ceva, dați și voi un share acolo».

Băieți, promovați polițiștii. Domnul Bode e om politic, nu e polițist, chiar dacă merge el cu sirene și girofaruri prin trafic. Îl plictisesc oricum și îl ia somnicul de la ele”.

Postarea lui Marian Godină a strâns peste 16.000 de aprecieri, 620 de distribuiri și aproape o mie de comentarii. Polițistul brașovean și-a arătat nemulțumirea inclusiv în comentarii:

  • „Deci eu mă trezesc de la 3 ca să-i fac imagine adormitului”
  • „Domnule Lucian Bode, de ce vă dă share Poliția Română, pe persoană fizică, vi se pare normal? Dacă fac o sesizare la Direcția de Control Intern oare ce îmi vor răspunde? De ce imaginea unui om politic, membru de partid, e promovată de instituția Poliției Române despre care știm că ar trebui să fie apolitică?”

Până acum, nici reprezentanții Poliției Române, dar nici ministrul Lucian Bode nu au avut o reacție oficială în legătură cu mesajul lui Marian Godină.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes