Connect with us
Publicitate

Util

Poliţiştii rutieri se aşteaptă să se aglomereze DN 1, Ploieşti – Braşov

Publicat

pe

Publicitate

Centrul Infotrafic a transmis sâmbătă că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate la nivel naţional, DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu, precum şi pe cele două autostrăzi către litoral, A 2 Bucureşti-Constanţa şi A 4 Ovidiu-Agigea.

Din cauza precipitaţiilor, menţionează sursa citată, traficul rutier rămâne restricţionat pe un sens şi se desfăşoară doar pe un singur fir, alternativ, dirijat prin semafoare, pe DN 74A Abrud-Bonceşti, la kilometrul 8+500 de metri, în localitatea Cărpiniş, judeţul Alba.

Carosabilul este surpat pe o porţiune de aproximativ 100 de metri, pe sensul de mers către Abrud. Este de asemenea restricţionată circulaţia autovehiculelor mai mari de 7.5 tone, traficul desfăşurându-se pe rută ocolitoare.

Totodată, se circulă în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 metri, pe mai multe artere rutiere din judeţele Botoşani, Suceava şi Vaslui.

Publicitate

Nu sunt probleme pe autostrăzile A 1 Bucureşti-Piteşti, A 2 Bucureşti-Constanţa, A 3 Bucureşti-Braşov, A 4 Ovidiu-Agigea, precum şi pe DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes