Connect with us
Publicitate

Eveniment

Poliţiştii reiau căutările studentei din Braşov care a dispărut de o lună, la Sibiu

Publicat

pe

Autorităţile din Sibiu organizează, sâmbătă, o nouă operaţiune de amploare pentru căutarea studentei din Braşov care a dispărut de o lună. Ultima acţiune, la care au participat sute de persoane, nu a dat niciun rezultat.

”Întrucât, până în prezent, MAURER ANGELIKA CLAUDIA nu a fost găsită, începând cu ora 10:00, poliţiştii sibieni vor desfăşura o nouă acţiune cu efective mărite pentru căutarea tinerei în vârstă de 25 ani”, a anunţat IPJ Sibiu, potrivit news.ro.

Acţiunile de căutare se vor desfăşura în Pădurea Dumbrava, în altă zonă decât cea în care s-au efectuat până acum. La operaţiune vor participa poliţişti din cadrul I.P.J Sibiu, din structura de Investigaţii Criminale şi echipa canină şi 40 de voluntari din cadrul Clubului de câini utilitari cu autoturisme de teren 4×4.

Anterior, poliţiştii au făcut cercetări amănunţite şi au publicat inclusiv imagini din ziua dispariţiei tinerei, fără ca ancheta să aibă vreun rezultat până în prezent.

Publicitate

Dispariţia tinerei, care este din Braşov, dar studiază la Sibiu, a fost semnalată la data de 15 februarie, după ce, din data de 8 februarie, nu a mai putut fi contactată de către rude şi cei apropiaţi.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes