Connect with us
Publicitate

Eveniment

Poliţiştii braşoveni reţinuţi pentru luare de mită sunt liberi. Ordonanţele de reţinere au expirat până ca procurorul să audieze toţi martorii

Publicat

pe

Publicitate

Polițiștii brașoveni acuzați de luare de mită au fost puși în libertate, după ce le-au expirat ordonanțele de reținere valabile 24 de ore. cu toate acestea este posibil ca procurorul de caz să formuleze o cerere de arestare preventivă a inculpaților, chiar dacă acum poliţiştii sunt liberi.

Joi au avut loc audieri, care vor continua astăzi.

„De la debutul acțiunii și până acum, pe lângă percheziții, au fost audiate 20 de persoane. Azi mai sunt citate 8 persoane, inclusiv cele cercetate”, a informat, în această dimineață, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, Adrian Radu.

Miercuri, au avut loc 18 percheziții la locuințele politiștilor rutieri cercetați dar şi la sediile Poliţiei din Codlea şi Ghimbav. Cinci poliţişti au fost reţinuţi pentru 24 se ore, de la Codlea şi de la Ghimbav. Aceştia sunt acuzaţi că au luat mită pentru a nu îşi îndeplini atribuţiile de serviciu, în timp ce lucrau la serviciul rutier.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes