Connect with us
Publicitate

Social

Poliţiştii braşoveni au făcut controale pentru a verifica dacă se respectă măsurile de combatere a virusului

Publicat

pe

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Publicitate

În cadrul acțiunilor au avut loc și activități preventive, de informare, dar și de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă, în mijloacele de transport în comun.

La activităţile desfăşurate au participat politiști, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului şi Direcției Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Astfel, au fost verificate 155 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate pe linia respectării măsurilor impuse în perioada stării de alertă. De asemenea, au fost verificate peste 850 de persoane cu privire la respectarea măsurilor impuse în această perioadă Pentru neregulile constatate au fost aplicate 99 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.500 lei, dintre acestea, 88 fiind întocmite pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.

Publicitate

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare în vederea protejării populației prin prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes