Connect with us
Publicitate

Administrație

Polițist rutier din Brașov, cercetat pentru că a luat mită de la mai mulți șoferi

Redactia Brasov

Publicat

pe

Un poliţist din Braşov este cercetat penal, sub control judiciar, pentru comiterea infracţiunii de luare de mită.

Poliţistul este acuzat că a încasat diferite sume de bani ca mită, de la mai mulţi şoferi, pentru a trece cu vederea infracţiunile comise de aceştia şi a nu dispune măsuri de sancționare contravențională privind încălcarea legislației circulației pe drumurile publice.

Conform reprezentanţilor Direcţiei Generale Anticorupţie, poliţistul din Braşov a fost pus sub acuzare şi este cercetat penal după o autosesizare a poliţiştilor anticorupţie de la Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Braşov.

Publicitate

Cercetările continuă, în cazul poliţistului din Braşov acuzat de luare de mită

Iniţial, poliţistul a fost reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, el a fost lăsat sub control judiciar, mai ales după ce a recunoscut comiterea faptelor. Poliţistul din Braşov a solicitat trecerea în rezervă cu drept la pensie.

Publicitate

Chiar şi aşa, el nu a scăpat, fiind în continuare cercetat. Poliţiştii anticorupţie din Braşov vor să stabilească întreaga activitate infracţională înainte ca procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov să dispună trimiterea în judecată a poliţistului.

Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea
Publicitate
Publicitate

De Interes

>