Connect with us
Publicitate

Eveniment

Poliţist braşovean trimis în judecată pentru luare de mită şi abuz în serviciu. A primit 200 de lei de la un şofer pe care l-a prins că vorbea la telefon şi nu avea centura pusă

Publicat

pe

Poliţiştii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Braşov au finalizat cercetările, iar procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au întocmit rechizitoriul prin care au dispus trimiterea în judecată, la data de 11.06.2021, a unui agent de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov – Biroul Rutier pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi abuz în serviciu.

Publicitate

În fapt, la data de 04 septembrie 2020, în jurul orei 16.30, agentul de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov – Biroul Rutier a depistat în trafic un autoturism condus de o persoană care vorbea la telefonul mobil şi nu purta centura de siguranţă.

Poliţistul i-a comunicat contravenientului constatarea celor două abateri şi l-a informat că urmează să îi suspende dreptul de a conduce din cauza abaterilor constatate, deşi acest lucru nu era posibil din punct de vedere legal. În aceste condiţii, conducătorul auto a insistat să fie iertat, iar poliţistul a sugerat şi a acceptat să primească 200 de lei introduşi în clipboardul cu procese verbale.

Dosarul penal a fost iniţiat ca urmare a unei sesizări din oficiu a lucrătorilor D.G.A. – Serviciul Judeţean Anticorupţie Braşov cu privire la săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes