Connect with us
Publicitate

Eveniment

Poliția suspendă căutările Angelikăi Maurer, tânăra din Jibert dispărută în luna februarie la Sibiu: „Momentan nu se mai fac căutări fizice în teren”

Publicat

pe

Angelika Maurer este tânăra în vârstă de 25 de ani din Jubert, dispărută în luna februarie în Sibiu, care nici până în ziua de astăzi nu a fost găsită. În prezent, nu se mai fac căutări fizice în teren, însă vor fi reluate dacă apar noi informații.

Publicitate

După mai multe luni de la dispariția fetei, nu au mai apărut indicii noi care să ajute la depistarea acesteia. Vechile descoperiri au constat în telefonul găsit în Pădurea Dumbrava și laptopul din camera de cămin în care locuia, ambele fiind supuse unor percheziții informatice.

Indicii noi care să conducă la depistarea Angelikăi Maurer, studenta dispărută din Sibiu, în data de 8 februarie, nu au fost găsite. După ce polițiștii au căutat-o în Parcul Sub Arini, în Pădurea Dumbrava, în lacul din Muzeul în aer liber, dar și la fermele, stânele, spitalele și mănăstirile din județ, tânăra nu a fost găsită. Astfel, momentan căutări fizice, în teren, nu se mai fac, polițiștii axându-se pe verificări în bazele de date, transmite oradsibiu.ro.

„Momentan nu se mai fac căutări fizice în teren însă, la apariția unor noi informații cu privire la dispariție și dacă situație impune, căutările in teren vor fi reluate! Lucrătorii de caz efectuează periodic verificări în bazele de date ale poliției romane, comparații în aplicațiile specifice și alte activități în vederea obținerii de noi informații care să conducă la localizarea și identificarea persoanei dispărute”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, potrivit aceleiași surse.

Publicitate

Reamintim că tânăra este din Jibert, județul Brașov. Mai are trei frați și, de patru ani, este orfană de tată. La scurt timp după decesul părintelui, s-a înscris la Institutul de Teologie Protestantă și s-a mutat în Sibiu, locuind la cămin. Angelika a dispărut în data de 8 februarie 2023. Abia după o săptămână rudele au anunțat poliția, după ce nu au mai putut să o contacteze. Oamenii legii au început căutările, și au reușit să găsească mai multe dintre obiectele sale personale, printre care telefonul mobil și portofelul.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes