Connect with us
Publicitate

Eveniment

Poliţia şi RAR-ul „au luat la ochi” şoferii care umblau băuţi sau cu rable pe stradă. Două permise şi cinci certificate de înmatriculare, ridicate

Publicat

pe

Ieri, între 20.00 – 23.00, polițiști din Brașov, Feldioara şi Poiana Brașov, în colaborare cu reprezentanți ai Registrului Auto Român Brașov și polițiști locali, au desfășurat o acțiune ce a avut ca scop depistarea și sancționarea conducătorilor auto care conduc vehicule sub influența băuturilor alcoolice, depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule, care nu respectă regimul legal de viteză și al celor care conduc autovehicule, ce nu corespund din punct de vedere al stării tehnice, respectiv producerea de zgomote, modificări neomologate, lumini neomologate.

În cadrul activităților desfășurate au fost aplicate 58 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor privind circulația pe drumurile publice.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de peste 21.000 lei.

De asemenea, polițiștii au reținut două permise de conducere pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și 5 certificate de înmatriculare.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes