Connect with us
Publicitate

Eveniment

Poliţia şi părinţii caută disperaţi două minore din Braşov care au dispărut de acasă

Publicat

pe

Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov desfășoară activități de depistare a două minore, în vârstă de 15, respectiv 12 ani din mun. Brașov, jud. Brașov.

Publicitate

Polițiștii au fost sesizați la data de 25.06.2020, în jurul orei 10.00, de către mama minorelor, care a declarat faptul că, cele două fiice ale sale au plecat de la domiciliu la data de 24.06.2020, în jurul orei 22.00, iar până în prezent nu au revenit.

Semnalmentele minorei în vârstă de 15 ani: înălțime 1,65 m, greutate 56 kg, păr roșcat, ochi căprui, constituție corpolentă, fără semne particulare.

La momentul plecării, aceasta purta pantaloni de culoare neagră. Are asupra sa telefonul mobil și carnetul de elev.

Publicitate

Semnalmentele minorei în vârstă de 12 ani: înălțime 1,53 m, greutate 45 kg, păr șaten, ochi căprui, constituție slabă, fără semne particulare.

La momentul plecării aceasta purta blugi de culoare neagră, bluză de culoare portocalie cu mânecă lungă, teneși sport de culoare gri. Are asupra sa telefonul mobil și carnetul de elev.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la femeia în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes