Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Poliţia Locală Râşnov a sancţionat un „mort” pentru că nu avea declaraţie pe proprie răspundere la el

Publicitate

Publicat

pe

Poliţia Locală din Râşnov a sancţionat la finalul lunii Ianuarie un bărbat pentru că nu avea asupra sa declaraţia pe proprie răspundere, asta pentru că era trecut de ora 23.00. Conform Asociaţiei pentru Siguranță Urbană și Mediere (ASUM) Braşov, bărbatul a fost găsit pe stradă pe data de 23 Ianuarie. 

Publicitate

Conform procesului verbal întocmit de Poliţia Locală Râşnov, Dihoiu Vasile a fost găsit circulând pe strada Vlad Ţepeş după ora 23.00 fără a avea asupra sa declaraţie pe proprie răspundere. Problema e că Dihou Vasile a murit încă din anul 2019.

În procesul de constatare, care a fost publicat de ASUM, poliţistul local a notat: „A fost surprins pe strada Vlad Ţepeş fără a deţine asupra sa declaraţie pe propria răspundere, încălcând prevederile legii 17/2020″

„Poliția locală Râșnov a sancționat contravențional un mort! Abuz, bătaie de joc sau pur și simplu prostie!? Poliția locală Râșnov a identificat la data de 23.01.2021, în orașul Râșnov, pe numitul DIHOIU VASILE circulând, în jurul orelor 23 pe strada Vlad Țepeș, fără a avea asupra sa declarația pe proprie răspundere! Oau! Pentru acest fapt DIHOIU VASILE a fost sancționat contravențional! Foarte bine! problema este că DIHOIU VASILE nu avea nevoie de o astfel de declarație, acesta fiind decedat încă din anul 2019”, a scris ASUM pe pagina de Facebook.

Publicitate

Primăria Râşnov, cea care are în administrare Poliţia Locală, confirmă aceste fapte, însă transmite că datele de pe procesul verbal sunt ale fratelui celui care a decedat, singura greşeală fiind prenulemele, care este al mortului.

Conform reprezentanţilor primăriei, procesul verbal este unul de avertisment.

Pe stradă a fost găsit un bărbat care nu avea asupra sa declaraţia pe proprie răspundere, iar poliţistul local a fost nevoit să întocmească acest proces verbal de avertisment. A notat în el toate datele celui pe care l-au găsit pe stradă, mai puţin prenumele. Din neatenţie, pentru că poliţistul îi cunoştea pe ambii fraţi, în dreprul căsuţei unde se notează numele, a trecut DIHOIU VASILE, numele fratelui care era mort, doar prenumele fiind diferit, ambii având acelaşi nume de familie DIHOIU.

Conform primăriei, restul datelor de pe procesul verbal sunt cele ale fratelui care este în viaţă, atât CNP-ul cât şi seria şi numărul de pe Cartea de Identitate

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes