Connect with us
Publicitate

Administrație

Poliţia Locală prezentă la şedinţele de bloc. Muzica dată la maxim, la ore târzii, principala problemă a locatarilor

Publicat

pe

Prezent – este răspunsul pe care polițiștii locali îl dau fiecărei convocări venită din partea brașovenilor care, în timpul ședințelor de asociație, bloc sau scară vor să afle mai multe lucruri cu privire la diferite aspecte care le pot îmbunătăți relația de vecinătate și calitatea vieții în comunitate.

La doar câteva zile de la lansarea publică a campaniei de informare și prevenire “RESPECTĂ-ȚI VECINII!” polițiștii locali au fost invitați să participe la prima adunare generală a Asociației de Proprietari Grandis din cartierul Tractorul.

Vorbim de șase blocuri date recent în folosință, motiv pentru care mulți dintre proprietari sau chiriași încă nu se cunosc între ei. Mai mult decât atât, unii dintre aceștia nu sunt familiarizați cu parte din regulile pe care legiuitorul le-a făcut pentru o mai bună conviețuire socială la bloc. Muzica dată la maximum de unii vecini, la ore târzii din noapte, reprezintă una dintre problemele cu care s-au confruntat unii dintre cetățenii din zonă, așa cum ne-au și spus la întâlnire.

Polițiștii locali le-au transmis celor prezenți la ședință mesajul campaniei, care se referă, în principal la obligația respectării PROGRAMULUI DE LINIȘTE, regulă valabilă și obligatorie pentru toți locatarii oricărui condominiu. Agenții au vorbit cu fiecare participant la ședință în momentul în care le-au împărțit fly-ere ce conțin mesajul campaniei, precum și informații cu privire la aspectele legislative în aceste cazuri.

Publicitate

Proiectul pornit la inițiativa Asociației de Proprietari Urban Residence a fost extins la întreg municipiul Brașov, iar polițiștii locali vor da curs oricărei invitații venită din partea brașovenilor pentru a le răspunde la întrebările legate de vecinătatea la bloc și îmbunătățirea calității vieții la comun, în conformitate cu competențele legale ale polițistului local.

„Așadar, vom fi în mijlocul cetățenilor, la scările de bloc, acolo unde sunt organizate ședințele de asociație, în mijlocul dumneavoastră pentru a dialoga, oferind răspunsuri la întrebări, lămurind aspecte, prezentând cadrul legal incident pentru ca împreună să schimbăm mentalități, să rezolvăm probleme și să vă facem cunoscute atribuțiile și competențele legale ale polițistului local. Împreună punem fi mai buni!”, transmite Poliţia Locală Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes