Connect with us
Publicitate

Util

Poliția animalelor angajează la Brașov – Condițiile pentru înscriere

Publicat

pe

La data de 23 ianuarie 2021, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov organizează concurs pentru ocuparea a două funcții de ofițer specialist I (medic veterinar), a unei funcții de ofițer și a trei funcții de agent la Biroul pentru Protecția Animalelor, toate cu încadrare din sursă externă.

Publicitate

Înscrierea se realizează, în perioada 18.12 – 28.12.2020 (pe data de 28.12.2020 doar până la orele 16:00), on-line, la adresa de e-mail: [email protected] .

Cererile de înscriere transmise în data de 28.12.2020, după orele 16:00, nu vor fi luate în considerare.

În următoarea zi lucrătoare, ulterioară depunerii cererii de înscriere însoțită de documentația aferentă, candidaților li se va transmite un e-mail de la aceeași adresa, respectiv [email protected], de confirmare a primirii cererii precizându-se și numărul de înregistrare, și codul atribuit candidatului.

Publicitate

În situația în care candidatul nu primește confirmare în termenul prevăzut mai sus, acesta se poate adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul I.P.J. Brașov la nr. de tel 0268407500 int. 20360 și 20361, iar în cazul în care situația nu s-a soluționat, are posibilitatea de a se prezenta fizic la Serviciul Resurse Umane din str. Nicolae Titulescu nr.28, mun. Brașov, în vederea clarificării.

ATENȚIE! Având în vedere că proba scrisă a concursului va avea loc la aceeași dată pentru toate posturile scoase la concurs, la nivel național, candidații vor putea susține proba doar pentru ocuparea unui singur post dintre cele scoase la concurs.

Înscrierea candidaţilor se va face pe bază de cerere de înscriere, conform Anexei nr. 2, și a documentelor, în volum complet, specificate în anunţ, ce vor fi scanate în format PDF și transmise împreună la adresa de e-mail [email protected] .

Atenție! Este interzisă înscrierea prin fax, prin poștă, inclusiv poștă militară sau prin orice alte mijloace decât prin e-mail. Aceste solicitări nu vor fi luate în considerare.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, la nivelul județului Brașov, puteți obține accesând următoarele link-uri:

Publicitate

https://bv.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/i-p-j-brasov-anunt-incadrare-directa-a-4-posturi-la-biroul-protectia-animalelor

https://bv.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/i-p-j-brasov-anunt-incadrare-directa-a-2-posturi-medic-veterinar-biroul-pentru-protectia-animalelor

De asemenea, informații despre toate încadrările de personal la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, prin încadrare din sursă externă sau trecere în corpul ofițerilor, puteți obține accesând link-ul:
https://bv.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes