Connect with us
Publicitate

Eveniment

Poliţia a făcut controale în trenuri

Publicat

pe

În perioada 16 – 18 octombrie polițiștii Secţiei Regionale de Poliție Transporturi Braşov, au desfășurat acțiuni de verificare a modului de respectare a măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19, în trenurile de călători și în stațiile de cale ferată din judeţul Braşov.

Publicitate

În cadrul acestor acțiuni, au fost desfășurate  şi activități pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică.

Poliţiştii de la transporturi au desfăşurat 4 acţiuni punctuale în staţiile CF şi zonele limitrofe ale acestora, legitimând 238 de persoane şi efectuând verificări în 86 de staţii CF şi în 68 trenuri de călători.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 62 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 36.000 de lei, dintre acestea 32 sancțiuni fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Publicitate

Polițiștii Poliției de Transporturi, cu sprijinul colegilor de la celelalte structuri, continuă acțiunile de verificare a modului în care cetățenii și călătorii respectă măsurile de protecție și prevenire a infectării cu acest virus.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes