Connect with us
Publicitate

Turism

Poiana Brașov, destinația cu cel mai mare grad de ocupare în perioada Sărbătorilor Pascale

Publicat

pe

Publicitate

Pe ultima sută de metri românii caută să cumpere pachete de vacanță pentru perioada de Paște. Față de 2019, înainte de pandemie, disponibilitatea rezervărilor este mare, gradul de ocupare fiind de maxim 50-60%. Astfel, există încă o mulțime de opțiuni pentru a pleca în vacanță chiar și cu câteva zile înainte de sărbătorile pascale. Poiana Braşov este staţiunea cu cel mai ridicat grad de ocupare pentru perioada Sărbătorilor Pascale.

Printre principalele destinații care au rămas nerezervate se numără stațiunile balneoclimaterice, stațiunile montane sau cele rurale. Poiana Brașov este destinația cu cel mai grad de ocupare și nu se mai găsesc prea multe locuri. Traian Bădulescu, purtătorul de cuvânt al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) spune că cele mai scumpe hoteluri au și cel mai mare grad de ocupare în rândul turiștilor, transmite economedia.ro.

„Mai sunt disponibile rezervări pentru Valea Prahovei, Sinaia sau Bușteni. În general, dacă la munte pentru trei nopți de cazare au fost și oferte de 2.000-2.500 lei de familie pe cameră, la hotelurile unde au mai rămas locuri prețul poate fi și de 300-400 de lei. Astfel că, pentru trei nopți o familie poate plăti 900-1.200 de lei, mult mai puțin”.

Ce oferte mai sunt disponibile pentru vacanța de Paște

Publicitate

Reprezentantul ANAT ne-a prezentat câteva prețuri orientative și ce destinații mai sunt disponibile în acest moment:

Ca stațiuni montane, cele mai solicitate sunt Sinaia, Predeal, Poiana Brașov, Bușteni, Azuga și Bran. De exemplu, în Sinaia sau Predeal, 3 nopți de cazare pentru o cameră dublă, cu mic dejun și prânz festiv, pornesc de la 1.401 lei. La un hotel de 4 stele din Poiana Brașov, o cameră costă, la 3 stele, 2.199 de lei cu mic dejun și cină festivă incluse.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes