Connect with us
Publicitate

Politics

PNL Braşov vrea înfiinţarea unei comisii care să analizeze managemantul de la clubul Corona

Publicat

pe

PNL Braşov vrea înfiinţarea unei comisii de analiză și verificare a managementului Clubului Sportiv Municipal Corona Brașov. Grupul PNL din Consiliul Local Braşov vrea această comisie să analizele deciziile şi hotărâriile luate de actualul manager şi apoi analiza să ajungă pe masa consilierilor, care să vadă dacă managerul clubului făcut o treabă bună sau nu de când a fost instalat.

Publicitate

Clubul Sportiv Municipal Corona Braşov funcționează ca instituţie publică în subordinea Consiliului Local al Municipiului Braşov, iar activitatea acestuia este finanţată din bugetul local. Pentru că în ultima vreme au apanat foarte multe suspiciuni cum că actualul manager nu a luat cele mai bune decizii, consilierii PNL vor să afle cum s-a desfăşurat activitatea clubului până acum.

„De la ocuparea postului vacant de director general și până în prezent se constată că managementul Clubului Sportiv Municipal Corona Brașov, sub conducerea directorului actual,  a făcut obiectul mai multor interpelări în ședințele Consiliului Local al Municipiului Brașov și a articolelor din spațiul public privind nereguli manifestate în administrarea instituției, acte de indisciplină financiară, comportament neregulamentar, lipsă nemotivată de la serviciu, neglijență în rezolvarea atribuțiunilor de serviciu și comportament aberant ale directorului care afectează buna desfășurare a activității și imaginea a Clubului Sportiv Municipal Corona Brașov.

Având în vedere că executivul nu a întreprins niciun demers privind verificarea activității Clubului Sportiv Municipal Corona Brașov în scopul înlăturării deficiențelor semnalate, iar această instituție publică își desfășoară activitatea sub autoritatea Consiliului Local al Municipiului Brașov, se impune constituirea unei Comisii speciale de analiză și verificare a managementului instituției și supunerea  rezultatului verificărilor spre analiza și aprobarea Consiliului Local.”, se arată într-un comunicat transmis de PNL Braşov.

Publicitate

 

 

 

 

În acest sens, grupul de consilieri locali PNL Brașov, făcând aplicaţiunea prevederilor art.136, alin (1) din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 57/03.07.2019 privind Codul administrativ conform cărora „Proiectele de hotărâri pot fi inițiate de primar, de consilierii locali sau de cetățeni”, inițiază constituirea Comisiei speciale de analiză și verificare a managementului Clubului Sportiv Municipal Corona Brașov, pentru perioada 06.11.2021 – 27.04.2022.

Perioada  de desfășurare a activității Comisiei se propune a fi pentru 20 de zile calendaristice începând cu data intrării în vigoare hotărârii ce se va adopta și va urmări realizarea obiectivelor cuprinse în Raportul de specialitate.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes