Connect with us
Publicitate

Politics

PNL Braşov: „Nu a fost identificată nicio amenințare. Cu toate acestea, Pintilie Bogdan a avut o abordare greșită, iar acest lucru nu poate fi tolerat”

Publicat

pe

Publicitate

PNL Braşov reacţionează după ce Bogdan Pintilie, fostul vicepreşedinte al organizaţiei de tineret de la Braşov, a postat pe reţelele sociale o poză editată cu viceprimarul Flavia Boghiu care are ochiul umflat. Organizația Municipală PNL Brașov a fost convocată în regim de urgență pentru a analiza situația creată. totodată i s-a dat dreptul lui Pintilie Bogdan să prezinte versiunea sa asupra celor întâmplate.

„Din studierea postării online și prin prisma declarațiilor acestuia nu a fost identificată nicio amenințare, așa cum fals au scris anumite persoane interesate de escaladarea acestui subiect. Cu toate acestea, dl. Pintilie Bogdan a avut o abordare greșită, iar acest lucru nu poate fi tolerat de organizația noastră.

Având în vedere că faptele și manifestările online ale acestuia contravin cu valorile promovate de PNL Brașov şi aduc atingeri imaginii partidului, am considerat că se impun sancțiuni disciplinare fața de dl. Pintilie Bogdan, care de altfel și-a asumat și responsabilitatea. Acesta și-a depus demisia din funcțiile deținute în PNL și a renunțat la calitatea de membru al partidului, încă din decursul zilei de ieri (duminică, 30 ianuarie).

Organizația Municipală PNL Brașov condamnă orice fel de atac la persoană. Disputele politice trebuie să se desfășoare doar prin intermediul schimbului de idei, prin acțiuni constructive și prin oferirea de informații relevante.

Publicitate

Pe această cale, în numele Organizației Municipale PNL Brașov îi prezentăm scuze publice doamnei Flavia Boghiu pentru cele întâmplate.”, se arată într-un comunicat al PNL Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes