Connect with us
Publicitate

Eveniment

PNL Braşov îl dă afară din partid pe consilierul local din Jibert acuzat că l-a bătut cu bestialitate pe primarul comunei, iar pumnii şi picioarele aplicate au dus la moartea edilului

Publicat

pe

Publicitate

PNL Braşov în dă afară din partid pe consilierul local din comuna Jibert care este acuzat l-ar fi agresat pe primarul Iancu Boeriu, agresiune care ar fi dus la moartea edilululi. PNL Braşov a anunţat că începe demersurile de excludere din partid a lui Gheorghe Buta. 

„Organizația județeană a PNL Brașov a luat cunoștință de evenimentele regretabile ce au avut loc în localitatea Jibert în seara zilei de 24 martie, în jurul orelor 23.00, când, conform spuselor prim-procurorului Claudiu Sandu, a avut loc agresiunea fizică asupra primarului localității, domnul Iancu Boeriu, agresiune în urma căreia a survenit decesul acestuia.

Odată confirmată starea de fapt, organizația județeană a PNL Brasov a inițiat demersurile de excludere din partid a inculpatului Gheorghe Buta, autorul regretabilei fapte. Decizia urmează a fi luată de forurile competente, imediat ce acestea se vor întruni statutar.

Suntem consternați și îndurerați, în egală măsură, de aceste evenimente ocazie cu care transmitem, din nou, un mesaj ferm către toți membrii și susținătorii liberali: Violența, în oricare formă, nu este o opțiune și nu este tolerată în organizația PNL jud. Brașov!”, se arată în comunicatul de presă transmis de PNL Braşov.

Publicitate

Reamintim că Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov a confirmat faptul că decesul primarului din Jibert a fost provocat de o peritonită, în urma loviturilor primite în casa consilierului local Buta Gheorghe. Asta a stabilit raportul medico-legal. Consilierul local din Jibert Gheorghe Buta a fost reţinut pentru 24 de ore şi este acuzat de lovituri cauzatoare de moarte.

Detalii din anchetă şi povestea incidentului o puteţi vedea AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes