Connect with us
Publicitate

Administrație

PNL acuzat de „politicianism ieftin”. Tudor Benga: Consiliul Judeţean a aruncat în spaţiul public un nou comunicat de presă „ofuscat şi mincinos, acuzând USRPLUS că s-ar opune proiectului aeroportului. Un neadevăr cât casa”

Publicat

pe

Publicitate

Deputatul USR-PLUS Tudor Benga a lansat, sâmbătă, un atac la adresa PNL, susţinând că mostrele de „politicianism ieftin” oferite de liberali îi confirmă îndoielile că actuala coaliţie de guvernare are abilitatea de a livra o reformă „autentică”. Una dintre mostrele la care s-a referit Benga constă în afirmaţia premierului Florin Cîţu că, în cazul în care va ajunge la şefia PNL, va susţine exclusiv candidaţi liberali la primăriile de sector.

„Nu ştiu exact care-i dinamica electorală din interiorul PNL-ului în prag de congres, dar două mostre de politicianism ieftin din ultimele 24 de ore îmi confirmă scepticismul vis-a-vis de abilitatea coaliţiei de a livra reformă autentică. Pe de o parte premierul Cîţu, într-un exerciţiu de înfoială internă de partid anunţă că PNL va susţine exclusiv candidaţi PNL la sectoarele Bucureştiului. Foarte frumos, atâta doar că distinşii colegi senatori penelişti ai premierului tocmai au votat săptămâna asta împotriva alegerilor pentru primari în două tururi ceea ce aruncă în derizoriu toată retorica anti-pesedistă proferată luni de la tribuna Parlamentului de către primul-ministru”, a precizat deputatul USR PLUS pe pagina sa de Facebook citat de Epoch Times.

În ceea ce priveşte cea de-a doua „mostră”, Benga a afirmat că, la Braşov, echipa PNL de la Consiliul Judeţean a aruncat în spaţiul public un nou comunicat de presă „ofuscat şi mincinos, acuzând USRPLUS că s-ar opune proiectului aeroportului”.

„Un neadevăr cât casa, presărat din nou cu glumiţe de şmecheraşi de Dâmboviţa, cum că librarii să vorbească despre cărţi, pomicultorii despre livezi, şi oengiştii despre animale fără stăpân, referinţe directe la mine şi colegii mei consilieri judeţeni. N-o să intru în concurs de băşcălie cu Vestea şi băieţii dar îi sfătuiesc să-şi facă riguros temele fiindcă indiferent câte poze postează ei pe FB aeroportul e deocamdată tot neterminat şi termenele amânate şi răs-amânate se tot adună”, a continuat Benga.

Publicitate

Totodată, deputatul le-a reproşat liberalilor braşoveni că sunt aroganţi atunci când tratează întrebări legitime.

„N-o să vorbesc eu în numele consilierilor judeţeni USRPLUS, au făcut-o ei deja şi au explicat cât se poate de clar toate detaliile. USR Braşov a susţinut tot timpul proiectul aeroportului şi o va face în continuare aşa cum am făcut-o şi eu şi o voi face în continuare. Însă aroganţa supremă cu care conducerea penelistă a CJ Braşov tratează întrebări legitime precum şi lipsa completă de respect faţă de contribuabilul braşovean trebuie să înceteze”, a adăugat Benga.

Nu în ultimul rând, deputatul USR PLUS a mai declarat că nu trebuie să fii „academician doctor” ca să înveţi să pui întrebările corecte.

„Iar întâmplarea face că între timp mi-a răspuns şi mie Eurocontrol-ul iar săptămâna viitoare voi invita eu şefimea CJ să dea nişte răspunsuri. Fiindcă situaţia pe turnuri virtuale la nivel european nu e nici pe departe aşa de simplă cum au prezentat-o ei şi este timpul să discutăm mai concret pe date clare primite de la Eurocontrol”, a conchis Tudor Benga.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes