Connect with us
Publicitate

Eveniment

Ploile nu ne ocolesc nici astăzi. Două coduri galben și portocaliu de furtuni au fost emise de meteorologi. Vizat este și județul Brașov

Publicat

pe

Ne așteaptă o nouă zi cu ploi abundente în mai bine de trei sferturi din țară. Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis două avertizări cod galben și portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată care sunt valabile până joi dimineață, la ora 10.00.

Publicitate

În județele care se află sub incidența codului galben vor fi perioade cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice și intensificări ale vântului. În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor depăși 25…40 l/mp, iar pe alocuri vor fi vijelii și grindină.

Brașovul și alte 17 județe se află sub incidența codului portocaliu de vreme rea. În cea mai mare parte a zonei montane și a Transilvaniei, în nordul Olteniei și al Munteniei, precum și în sudul Banatului vor fi perioade cu averse torențiale, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 40…60 l/mp și pe arii restrânse de peste 70…80 l/mp. Acestea vor fi asociate și cu descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes