Connect with us
Publicitate

Eveniment

Ploi, instabilitate atmosferică și vânt intens, în toată țara. Meteorologii au emis o nouă informare de vreme rea, valabilă și pentru județul Brașov

Publicat

pe

Publicitate

Vremea continuă să rămână urâtă, în aproape toată țara. Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis, în urmă cu puțin timp, o nouă informare meteorologică de vreme rea, care a intrat în vigoare la ora 10.00 și este valabilă până diseară, la ora 22.00. În acest interval vom avea parte de ploi moderate cantitativ, manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată și intensificări ale vântului.

Meteorologii spun că în intervalul menționat va continua să plouă în Transilvania, Maramureș, nordul Moldovei și la munte, iar după-amiaza și seara vor fi averse, descărcări electrice și condiții de grindină în Muntenia și Dobrogea. Cantitățile de apă vor fi de 15…20 l/mp și izolat peste 30 l/mp.

Local și temporar vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze de 45…55 km/h. În zona montană, îndeosebi în Carpații Meridionali și în nordul Carpaților Orientali, la altitudini în general de peste 1600 m, rafalele vor depăși 70…90 km/h și vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Și temperaturile rămân foarte scăzute, cu valori ce se încadrează sub normalul acestei perioade. La Brașov, mercurul din termometre nu va urca astăzi mai mult de 8 grade Celsius, iar meteorologii spun că va ploua pe tot parcursul zilei. De mâine vremea intră într-un proces de încălzire, iar până la începutul săptămânii viitoare vom ajunge la temperaturi normale pentru data din calendar.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes