Connect with us
Publicitate

Turism

„Plimbarea prin câmpul de lavandă” de la Crizbav s-a încheiat sâmbătă

Publicat

pe

În 25 iunie 2020, ferma de lavandă din comuna Crizbav și-a deschis porțile pentru vizitatorii care s-au putut bucura timp de două săptămâni, în fiecare zi de joi, vineri sâmbătă și duminică, de momente de relaxare, într-un adevărat pastel, printre straturile de lavandă înflorită.

Anul acesta, regulamentul evenimentului a inclus normele legale de protecție împotriva Covid 19, respectiv purtarea măștii pe tot parcursul vizitei, păstrarea distanței de doi metri și evitarea grupurilor mai mari de șase personae în același loc.

În taxa de intrare a fost inclus și costul unui buchet pe care fiecare vizitator și l-a putut culege, doar cu ajutorul unei foarfeci, pentru a nu afecta plantele. Întâmpinarea prietenoasă, prezentarea zonelor câmpului, a zonei de cules și a zonei pentru fotografii, standul cu uleiuri și ideile de cadouri cu lavandă le-au amplificat turiștilor starea de bine și fericirea contemplării lavandei înflorite în toată splendoare ei.

În decursul celor două săptămâni, 309 persoane au urmărit on-line „Plimbare prin câmpul cu lavandă”, iar în primele zile, organizatorii anunțau numărul mare de vizitatori prin postări constante pe pagina de Facebook a evenimentului: „pentru moment ferma este foarte aglomerată”.

Publicitate

Fiecare anunț al fermei Alberta cu privire la programul de vizitare, regulament, retrospectiva zilei sau a săptămânii este însoțit de feed-back-ul pozitiv al turiștilor, de fotografii și de povestiri ale unor moment minunate petrecute printre straturile de lavandă.

Din cauza faptului că florile s-au cules cu repeziciune de vizitatori, organizatorii au anunţat ziua de sâmbătă ca fiind ultima de vizită, nu înainte de a le mulţumi tuturor participanţilor şi a-i anunţa pe toţi cei interesaţi că „vă aşteptăm cu drag şi la anul”.

[Best_Wordpress_Gallery id=”41″ gal_title=”Crizbav”]

Hortensia Minea

foto 1: Facebook- Lavanda Alberta

foto 2: Facebook- Gabriela Elena

foto 3: Facebook- Lavanda Alberta

foto 4: Facebook- Lavanda Alberta

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes