Connect with us
Publicitate

Economic

Platforma Industrială Ucea, proprietatea Austin Meats (fosta Carmolimp), scoasă la vânzare de Casa de Insolvență Transilvania

Publicat

pe

Publicitate

Austin Meats, companie ce activează în domeniul agribusiness, propune spre valorificare Platforma industrială Ucea din Jud. Braşov, ce include terenuri în suprafaţă de 73.605 mp şi construcţiile aferente.

Proprietatea este compusă din patru terenuri intravilane şi construcţii reprezentând hală de abatorizare, fabrică de procesare carne, hale de producţie, depozite, atelier mecanic, spaţii administrative şi fabrică de biogaz.

Aflată la jumătatea distanţei dintre oraşele Sibiu-Braşov, proprietatea are acces direct la Drumul European E68 (DN1), conferind acces logistic facil pentru derularea activităţii de business.

Investiţia în platforma industrială oferă oportunitatea dezvoltării unui proiect cu multiple destinaţii în domeniul agribusiness, dar oferă şi posibilitatea de reconversie într-un complex logistic cu spaţii de depozitare frigorifice sau mixte.

Publicitate

Suprafaţa generoasă de teren (73.605 mp) oferă posibilitatea de extindere, modernizare sau reconfigurare a activităţii, respectiv a liniilor de business, iar poziţionarea într-o zonă cu tradiţie în creşterea animalelor, cu numeroase ferme zootehnice, asigură accesul facil la materia primă, respectiv aprovizionare.

Valoarea activului este dată de suprafaţa generoasă, de poziţionarea sa, precum şi de posibilitatea eliminării deşeurilor organice şi de recuperare a energiei prin utilizarea staţiei de biogaz amplasată în incinta platformei.

Pentru discuţii privind imobilul, potenţialul de dezvoltare şi detalii despre modul de valorificare, trimiteţi mesaj la: [email protected], mobil: +40 744 548 507.

https://sales.citr.ro/detalii-produs/CITRPortal-DetaliuProdus/83139-Platforma-industrial-Ucea

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes