Connect with us
Publicitate

Economic

Platforma de mobilitate urbană CityLink intră cu maşini şi în Braşov

Publicitate

Publicat

pe

CityLink, o platformă de mobilitate urbană care le permite utilizatorilor din Bucureşti să aibă acces cu ajutorul unei aplicaţii mobile la maşini şi biciclete (în sezonul de vară), şi-a extins operaţiunile şi în Braşov şi are în plan să intre şi pe piaţa din Constanţa, în paralel cu lansarea unui sistem de francize, care să-i permită să se extindă într-un ritm mai alert, scrie Ziarul Financiar (ZF).

Publicitate

„Am decis ca anul acesta să lansăm operaţiunile în oraşele Braşov şi Constanţa. În acest moment avem 10 maşini în Braşov şi ne dorim extinderea până la 150-200 de maşini în cele două oraşe noi – Braşov şi Constanţa, mai ales în condiţiile în care la finele acestui an va fi deschis şi aeroportul în Braşov”, a declarat în cadrul emisiunii ZF IT Generation Igor Grosu, fondator şi CEO al CityLink. „Eu îmi doresc pentru finalul acestui an să avem mini­mum 50 de maşini în Braşov, mini­mum 50 de maşini în Cons­tanţa şi utilizatorii din Braşov, Constanţa şi Bucureşti să înţeleagă valoarea serviciilor noastre, să le folosească, mai ales că acum începe vara iar cele două oraşe sunt destinaţii turistice de top în România”.

Pentru a accelera dezvoltarea compania va permite şi altor proprietari de flote să intre în platforma CityLink printr-un sistem de francize. „Constanţa şi Braşovul sunt doar primele oraşe care intră pe harta CityLink, în 2021. Ne vom continua extinderea în mai multe oraşe importante din ţară, în sistem de franciză“.

Am pus deja la punct platforma tehnică şi suntem gata să oferim, la cheie, partenerilor din ţară întreaga componentă tehnică, know-how-ul şi gestiunea integrală a relaţiei cu clienţii. În acelaşi timp, partenerii noştri de franciză nu trebuie decît să aducă flota de automobile

Publicitate

În plus, prin reţeaua de parteneri pe care deja ne-am dezvoltat-o, ne putem sprijini viitorii francizaţi şi cu facilitarea achiziţiei de flote, la preţuri preferenţiale, considerabil mai avantajoase decât media pieţei.

Ştim că startul unei afaceri în franciză poate fi uneori dificil, aşa că venim şi cu un pachet de sprijin financiar, lunar, pentru fiecare automobil din flota partenerilor, până în momentul în care franciza capătă tracţiune”, a explicat pentru ZF Igor Grosu.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes