Connect with us
Publicitate

Administrație

Plăcuțele de înmatriculare vor fi eliberate pe loc la Brașov. Cu ce alte noutăți vin autoritățile

Publicitate

Publicat

pe

Brașovenii care ajung la Serviciul Public Comunitar Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor au parte de facilități noi în ceea privește înmatricularea sau transcrierea vehiculelor.

Publicitate

Începând din această săptămână, persoanele fizice sau juridice care solicită o combinaţie la rând a numărului de înmatriculare, dovada înlocuitoare a certificatului de înmatriculare și plăcuțele de înmatriculare vor fi eliberate pe loc.

Pentru o combinaţie preferenţială, dacă aceasta este disponibilă, în aceeași zi, brașovenii pot merge la instituție în următorul interval orar:

  • Luni, marți și joi 15.30-16.30;
  • Miercuri 15.30 -18.30;
  • Vineri 12.30-14.00.

Ca să nu mai piardă mult timp la cozile de la ghișee, brașovenii sunt sfătuiți să achite contravaloarea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor de înmatriculare pe site-ul www.ghiseul.ro sau pe site-ul www.drpciv.ro – secțiunea servicii online – plăți (fără a fi necesară tipărirea dovezii plății). De asemenea, cererea solicitantului va fi tipărită de lucrătorul care primește documentele.

Publicitate

Pentru operațiunile de păstrare sau comandă plăcuță cu număr de înmatriculare (pierdută/furată/deteriorată), cererea va fi descărcată de pe site-ul www.drpciv.ro și completată de solicitant anterior prezentării la ghișeu.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes