Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Piticii din Predeal, în vizită la secţia de Poliţie

Publicat

pe

Publicitate

Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Predeal au fost gazdele preșcolarilor de la Grădinița Predeal, ocazie cu care cei mici au aflat informații utile pentru prevenirea victimizării, au aflat cum decurge o zi din viața polițiștilor și au experimentat o parte din dotările acestora.

La data de 22 aprilie, în cadrul programului “Săptămâna Altfel”, Poliția Stațiunii Predeal a fost gazda preșcolarilor de la Grădinița Predeal, ocazie cu care cei mici au aflat informații utile pentru prevenirea victimizării, au aflat cum decurge o zi din viața polițiștilor și au experimentat o parte din dotările acestora.

Astfel, în cadrul activității, copiilor le-a fost prezentată uniforma, au aflat care este rolul polițistului în societate și cum decurge o zi de muncă. Ulterior, cei mici s-au entuziasmat când au avut ocazia poarte caschetele sau vestele polițiștilor, să experimenteze o parte din dotări și să își imagineze că sunt mici polițiști, aflați în misiune.

În plus, preșcolarii au demonstrat cunoștințe despre semnificația indicatoarelor rutiere, comportamentul corect ca pasageri în mașinile părinților sau în autobuze și cum să se deplaseze în siguranță atunci când sunt singuri.

Publicitate

Experiențele din aceste activități i-au ajutat pe preșcolari să înțeleagă că polițistul este un prieten al lor, cineva care îi protejează și îi poate îndruma atunci când au nevoie.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes