Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Pisica lui Marian Godină a dispărut. Polițistul brașovean oferă 1.000 de lei recompensă celui care îl găsește pe motanul Petrică

Publicat

pe

De câteva zile, polițistul brașovean, Marian Godină își caută motanul care a plecat din casă și nu s-a mai întors până acum. Pisica ar fi dispărut duminică dimineață, iar de atunci stăpânul ei o caută fără încetare.

„Ieri dimineață, Petrică a evadat din casă şi nu a mai apărut. L-am căutat toată ziua şi toată noaptea, dar se pare că ştie să se ascundă foarte bine sau l-a speriat ceva şi nu se mai poate întoarce acasa. Prea departe nu credem că a plecat, deci ar trebui sa fie tot în cartierul Schei, pe strazile Vasile Saftu, Valea Tei, Tocile, Latină sau Neajlov”, a scris Marian Godină pe pagina lui de facebook, luni dimineață.

În aceeași zi, polițistul brașovean a publicat pe contul său și imagini de pe camera de supraveghere, cu motanul Petrică, cu puțin timp înainte ca felina să se facă nevăzută. Godină a făcut afișe cu pisica roșcată pe care le-a lipit pe stâlpi, în speranța că cineva o va găsi.

În această dimineață, Marian Godină a anunțat pe profilul său de facebook că oferă recompensă de 1.000 de lei persoanei care va găsi motanul și îl va înapoia stăpânilor săi.

Publicitate

sursa foto-video: facebook.com / Marian Godina

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
2 Comentarii

1 Comentariu

  1. Alexandru

    7 aprilie, 2022 at 9:46 am

    Cred că este la Motanul Dănilă…..

  2. Alexandru

    7 aprilie, 2022 at 9:48 am

    De fapt ce este? Pisică sau Motan?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes