Connect with us
Publicitate

Administrație

Pilotul brașovean, Dan Gîrtofan, povestește lupta sa cu SARS-CoV-2: ‘Acest virus nu este o glumă! O spune un om care a venit de dincolo’

Publicitate

Publicat

pe

Vești bune. Pilotul brașovean, Dan Gîrtofan, a fost externat din spital după ce timp de trei săptămâni adus o lupta crâncenă cu noul coronavirus.

Publicitate

El a povestit experiența pe care a avut-o, într-o postare pe Facebook.

„Aproape 3 săptămâni a durat aventura mea pe ,,probele” unei suferințe pe care nu mi-aș fi dorit să merg nici macar în recunoaștere. Nu știu dacă tot acest timp a durat prea mult sau prea puțin; cert este că a fost suficient cât să înțeleg să prețuiesc mai mult viața, pe care, uneori, mi s-a întâmplat să mimez că o traiesc, asa cum ni se intamplă nouă, tuturor. Toate aceste zile în care am luptat ca să pot ajunge să vă scriu aceste gânduri, nu le consider pierdute. Dimpotrivă, vreau să le transform într-un „supliment nutritiv”, care să mă ajute să înțeleg, să văd și să fac mai bine ca până acum.
Vreau să știți că dacă tratamentele medicale și eforturile medicilor m-au ajutat să mă vindec, gândurile voastre, ale tuturor (enorm de mulți) m-au ajutat să rezist să parcurg un drum pe care l-am crezut posibil doar în imaginația celor mai curajoși creatori de ficțiune. Vă mulțumesc pentru gândurile bune și vă iubesc pe toți !!!
Le multumesc din toată inima Doamnei Dr. Gherghina Alexandra, Dr. Saon Codin, Dr. Florin Orțan, Florin Guran, tuturor asistentelor și medicilor din Spitalul Județean Brașov, sectia TIC, ISU Brașov, Col.Lucian Marciu, Lidia Balan, care au fost lângă mine (foarte multi).

Acești oameni sunt îngeri pe pământ !!!

Publicitate

Vă rog să aveți grijă de voi, să vă bucurați de fiecare lucru mărunt, să vă iubiți și să încercați să vă protejați cât de mult puteți !…vă spune un om care a venit de ,,dincolo”, acest virus nu este o gluma!
Să ne revedem cu bine !!!” a scris Dan Gîrtofan pe pagina lui de Facebook.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes