Connect with us
Publicitate

Cultural

Piața Sfatului se transformă într-o uriașă librărie, timp de cinci zile

Publicat

pe

Publicitate

Piața Sfatului se transformă într-o uriașă bibliotecă, timp de cinci zile. Cel mai mare târg de carte din țară a fost deschis oficial astăzi, iar curioșii care vor să vadă oferta editurilor au timp să ajungă la eveniment până duminică.

Peste 30 de participanți își expun cărțile, jocurile educaționale sau albumele muzicale în corturile montate în centrul orașului. În cadrul evenimentului vor avea loc și lansări de volume ale unor scriitori și editori veniți la Brașov din toate colțurile țării.

Târgul Gaudeamus va fi deschis zilnic, între orele 9.00 – 14.00 și 16.00 – 21.00. Cei care vor ajunge la evenimentele programate trebuie să știe că sunt obligați să respecte normele de protecție împotriva covid-19. În corturi vizitatorii vor fi obligați să poarte mască și să păstreze distanța, iar la dispoziția lor organizatorii vor pune dezinfectant.

Programul complet al evenimentului poate fi văzut pe site-ul www.gaudeamus.ro

Publicitate

Pilot Books, o editură de sport apreciată de campioni – prezentă la Târgul de carte Gaudeamus Braşov. Cărţile publicate aduc sportul şi mai aproape de cititor sau practicant

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes