Connect with us
Publicitate

Administrație

Petrecere „spartă” de polițiști în timpul unei razii, în Brașov. Organizatorul și 44 de petrecăreți sancționați cu amenzi în valoare de 26.500 lei

Publicitate

Publicat

pe

La data de 24 martie 2021, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, alături de polițiști locali, au desfășurat noi acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre și societăți comerciale, piețe, terase, precum și în stațiile și mijloacele de transport în comun de pe raza județului Brașov.

Publicitate

Astfel, ieri, 24 martie 2021, polițiștii brașoveni au verificat 118 locaţii, 67 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă și 4 operatori economici cu privire la organizarea programului de muncă.
De asemenea, au fost legitimate aproximativ 5.100 de persoane, verificate peste 140 de mijloace de transport persoane și aproximativ 1.830 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 224 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 221 fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 3 aplicate persoanelor fizice pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație, valoarea totală a acestora fiind de aproximativ 13.000 lei.

Totodată, polițiștii au verificat peste 5.000 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

Publicitate

Eveniment privat întrerupt de către polițiștii brașoveni:

La data de 24 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție, împreună cu polițiști locali și jandarmi, au identificat într-o locație situată pe raza municipiului Brașov, un eveniment privat, la care participă mai multe persoane.

Forțele de ordine au identificat atât participanții și organizatorul, cât și reprezentantul societății în cauză, iar pentru încălcarea prevederilor legale stabilite de Legea nr. 55/2020, au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale în valoare de 26.500 lei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes