Connect with us
Publicitate

Social

Petrecere privată, împiedicată de poliţişti; 11 persoane sancţionate pentru nerespectarea interdicţiilor de circulaţie

Publicat

pe

Poliţiştii au împiedicat, sâmbătă, desfăşurarea unui eveniment privat, organizat de doi tineri din municipiul Braşov, a informat, duminică, Inspectoratul de Poliţie (IPJ) Braşov.

Publicitate

„Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov – Biroul de Investigaţii Criminale au desfăşurat activităţi specifice pe raza de competenţă, ce au avut ca rezultat anularea unui eveniment privat, care urma să se desfăşoare într-un imobil de pe raza judeţului Braşov. Cu ocazia verificărilor efectuate au fost identificaţi organizatorii evenimentului, aceştia fiind doi tineri, în vârstă de 27 ani, respectiv 22 ani din municipiul Braşov, iar evenimentul nu a mai avut loc. Organizatorilor li s-a adus la cunoştinţă obligativitatea respectării măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2, precum şi prevederile conform cărora este interzisă organizarea de evenimente private în această perioadă”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Braşov citat de Agerpres.

În cadrul controalelor desfăşurate sâmbătă de poliţiştii şi jandarmii braşoveni cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă, au fost verificate peste 250 de societăţi comerciale şi persoane fizice autorizate. De asemenea, au poliţiştii au verificat 18 operatori economici cu privire la organizarea programului de muncă.

De asemenea, au fost legitimate peste 4.000 de persoane şi controlate peste 200 de mijloace de transport în comun, iar alte peste 4.000 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

Publicitate

Un număr de 11 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea/libera circulaţie şi alte peste 250 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.

În urma controalelor, au sancţionaţi şi peste 20 de agenţi comerciali pentru fapte de natură economică.

Valoarea totală a amenzilor date sâmbătă a fost de peste 25.000 de lei, a menţionat IPJ Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes