Connect with us
Publicitate

Social

Peste o mie de locuri de muncă disponibile la Târgul de Cariere Brașov. Candidații sunt așteptați să își depună CV-urile la cele 30 de companii prezente la eveniment

Publicat

pe

Ești în căutarea unui job sau pur și simplu dorești să afli noutățile de pe piața muncii?! Vino la Târgul de Cariere | Brașov, în 21 și 22 aprilie, între 10:00 și 18:00, la Coresi Shopping Resort. Până în acest moment, la eveniment și-au confirmat prezența 30 de companii, care oferă peste 1000 de locuri de muncă. De asemenea, în baza experienței din edițiile precedente, sunt așteptați aproximativ 2000 de candidați. Angajatorii momentului din diverse domenii de activitate sunt în căutare de talente și abia așteaptă să îți prezinte povestea companiei lor, ofertele de angajare sau oportunitățile pe care ți le pun la dispoziție, pentru a te convinge să li te alături.

Printre pozițiile deschise în cadrul companiilor participante se numără: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, operatori back office, team leaderi, agenți de vânzări, testeri, operatori de producție, lucrători comerciali, studenți pentru diverse internshipuri.

Dacă ești interesat de o carieră în domeniul auto & automotive, poți afla mai multe trecând pe la standurile Vitesco Technologies, Joysonquin Automotive Systems România sau Capgemini Engineering. Noi poziții sunt deschise și în domeniul producție și tehnică, în cadrul unor companii precum Premium AEROTEC Industry sau Schaeffler România. Pregătiți pentru interacțiunile față în față sunt și reprezentanții Nagarro, Dennemeyer TechSysc sau Principal33, care își doresc să descopere și să recruteze noi talente în domeniul IT. Mai mult decât atât, și domeniul servicii & BPO este bine reprezentat la Târgul de Cariere prin intermediul unor companii ca Accenture sau VEO Worldwide Services. De la Târgul de Cariere nu vor lipsi nici Elflein Transport GmbH, Freudenberg Performance Materials, Bosch, RAP Group, Jungheinrich Business Services, Interbrands Orbico sau Prohuman, care vin cu numeroase oportunități profesionale și ultimele noutăți din domeniul de activitate.

„Târgul de Cariere pune și primăvara aceasta piața muncii în mișcare, oferind companiilor variante multiple de employer branding, iar celor aflați în căutarea unui loc de muncă numeroase oportunități profesionale. La Târgul de Cariere, noi mereu venim cu oportunități, iar participanții aleg cum le transformă”, a declarat Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere.

Publicitate

De ce să participi la Târgul de Cariere? Este o întrebare cu multiple variante de răspuns. În primul rând, ai oportunitatea să interacționezi cu angajatorii momentului din diverse domenii de activitate, să iei pulsul pieței muncii și să afli tot ce e nou în sfera profesională. De asemenea, ai șansa să îți găsești jobul potrivit sau să obții un internship. Totodată, poți afla direct de la angajatori mai multe despre ce presupune procesul de recrutare, cum să te pregătești pentru interviul de angajare sau cum ar trebui să arate CV-ul tău pentru a fi cu un pas în fața altor candidați. Mai mult decât atât, afli ce beneficii oferă diverse companii viitorilor angajați și testezi în cadrul evenimentului produsele companiilor participante.

Târgul de Cariere nu vine la Brașov doar cu joburi, ci și cu premii! Pentru a le câștiga, participanții trebuie să descarce aplicația BestJobs, să își pregătească CV-ul, să vină la eveniment și să extragă lozurile norocoase care constau în produse marca Logitech G și multe alte premii surpriză.

Întâlnirile față în față cu recrutorii vor fi completate de livestream-ul din studioul mobil aflat la fața locului, care va aduce în prim-plan detalii despre locurile de muncă disponibile și interviuri cu reprezentanții companiilor pe diverse teme. Acesta va fi difuzat pe canalele de Facebook, LinkedIn, YouTube ale evenimentului și pe targuldecariere.ro, în 21 aprilie, începând cu ora 10:00. Chiar dacă primul pas spre angajare e față în față, poți aplica și online la joburile existente, cu ajutorul unui cont creat înainte, în timpul, dar și după eveniment, pe platforma https://www.targuldecariere.ro/brasov.

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova, cu un istoric de peste 17 ani, reunind sute de angajatori și mii de candidați de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă.

Încă din 2006 și până în prezent, Târgul de Cariere a devenit una dintre cele mai populare soluții de recrutare față în față care s-a dezvoltat în pas cu nevoile pieței. Astfel, complementar evenimentelor fizice, evenimentul reunește astăzi mixul perfect de promovare a brandului de angajator și a pozițiilor deschise în cadrul fiecărei companii, cu o prezență puternică la nivel local și regional. (P)

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes