Connect with us
Publicitate

Turism

Peste 90%, gradul de ocupare al hotelurilor şi pensiunilor de pe Valea Prahovei, în vacanţa de Revelion

Publicat

pe

Gradul de ocupare a fost peste 90% în vacanţa de Revelion în principalele staţiuni montane de pe Valea Prahovei, traficul rutier fiind intens pe DN 1, atât înainte de sfârşitul anului, cât şi la finalul vacanţei, pe 2 ianuarie.

Publicitate

“S-a circulat pe alocuri în coloană pe raza localităţii Comarnic, dar şi între staţiunile Azuga şi Buşteni. Vremea a fost călduroasă în perioada dintre Crăciun şi Revelion. În Sinaia nu s-a putut schia pe principalele pârtii, stratul de zăpadă fiind insuficient. În Buşteni, pe pârtia de săniuş pe data de 31.12.2023 au urcat cu telescaunul un număr de 800 de persoane. Fun Park-ul Kalinderu a avut program de sărbători între orele 9.00 şi 17.00. La Azuga, pârtiile au fost îngheţate dar deschise: Sorica deservită de telescaun şi bandă a funcţionat între orele 09:00 – 18:00; Nocturna a funcţionat până la ora 20 cu un minim de 20/10 persoane; Complex Cazacu Variantă; Teleski şi babski – având program de funcţionare între orele: 09:00 – 16:00”, se arată într-un comunicat al APDT Prahova, citat de agenția Agerpres.

Conform sursei citate, hotelurile care au organizat petreceri de Revelion au pregătit şi programe artistice şi focuri de artificii impresionante pentru a-şi încânta turiştii, în condiţiile în care nu au fost anunţate evenimente publice care să sărbătorească trecerea în noul an în staţiunile montane de pe Valea Prahovei.

Astfel, Hotelul Intenaţional din Sinaia a oferit turiştilor un Revelion animat de invitaţi surpriză, fiind prezenţi: Loredana Groza, Provincialii, Brad Vee s Boney M Experience feat Vanessa White Smith.

Publicitate

Totodată, la Hotel Alexandrion Experience au fost: trupa de dans Vogue, Simona Nae şi Misha şi formaţia Higher Ground Orchestra, iar la Hotelul Mara au participat Fuego, Alex Band, trupele de dans Vogue, Iuno Dance.

APDT Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcţiuni de OMD, organizaţie de management al destinaţiei, înregistrată din 2008 la iniţiativa ANAT. Aceasta reuneşte într-un parteneriat public-privat alături actori din turismul prahovean, Consiliul Judeţean, consilii locale, hoteluri, agenţi de turism, CCI Prahova, UPG.

APDT Prahova este membru în Consiliul Director al Alianţa pentru Turism (APT), membru activ al Consiliului de brand al României, al grupului de lucru voucherele de vacanţă, al grupului de lucru Organizaţii de Management al Destinaţiilor (OMD) şi de asemenea membru fondator şi vicepreşedinte Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România (FAPT). 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes