Connect with us
Publicitate

Administrație

Peste 8 milioane de lei va cheltui CNAIR pentru servicii de salubrizare a drumurilor din județul Brașov

Publicat

pe

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) alocă 8,308 milioane lei pentru servicii de salubrizare pe drumurile naţionale aflate în administrarea SDN Braşov, în urma încheierii unui acord-cadru pe o perioadă de patru ani, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), anunță agerpres.ro.

Firma care va câştiga licitaţia trebuie să asigure servicii de transport de deşeuri menajere, servicii de înlăturare a buruienilor, servicii de curăţenie şi igienizare şi servicii de curăţare a coşurilor de gunoi.

Ofertantul trebuie să demonstreze că a prestat şi dus la bun sfârşit, în ultimi trei ani, servicii de natură şi complexitate similară, a căror valoare cumulată la nivelul unuia sau mai multor contracte este de minim 2,178 milioane lei, fără TVA.

„Serviciile de salubrizare pe drumurile naţionale aflate în administrarea SDN Braşov – se prestează în parcările şi în zonele inaccesibile utilajelor (în dreptul parapetelor coronamentelor podurilor şi a podeţelor, a indicatoarelor rutiere, a bornelor km şi hm, etc) ce aparţin reţelei de drumuri naţionale/autostrăzi aflate în administrarea SDN Braşov. (…) Colectarea deşeurilor din parcări reprezintă strângerea deşeurilor specifice căilor de circulaţie publică provenite din activitatea cotidiană a populaţiei, de la spaţiile verzi, de la animale, inclusiv sortarea şi stocarea preliminară a lor în vederea transportării la o instalaţie de tratare”, se menţionează în anunţ.

Publicitate

Contractul va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul celui mai bun raport calitate – preţ. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 17 iulie 2023, ora 15:00.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes