Connect with us
Publicitate

Eveniment

Peste 7 ani de închisoare pentru un fost director CFR din Braşov. Şi-a supus copiii minori la atrocităţi inimaginabile: i-a bătut crunt, i-a pus să vizioneze filmări cu mama lor în ipostaze intime şi le-a adus prostituate

Publicat

pe

Publicitate

Nicolae-Ciprian Vrânceanu, fost director general al Telecomunicaţii CFR SA, a fost condamnat la 7 ani și 4 luni de închisoare în regim de detenție și plata unor daune de 250.000 de lei către cei trei copii ai săi, într-un dosar de rele tratamente aplicate minorului.

Vrânceanu a fost găsit vinovat de judecătorii brașoveni de corupere sexuală, amenințare și rele tratamente aplicate minorului. Sentința Judecătoriei Brașov, dată joi 13 iulie 2023, nu este definitivă și poate fi atacată la instanța superioară, transmite ziare.com.

Vrânceanu a fost reclamat pentru abuzuri chiar de către copiii săi. Este vorba despre trei băieți, doi dintre ei minori, care își acuză tatăl de fapte greu de imaginat. Cei trei băieți și-au pierdut mama acum doi ani, iar de atunci se pare că au avut parte de umilințe și amenințări din partea tatălui. Au fost chiar forțați de tatăl lor să vizioneze înregistrări video cu mama lor în timp ce întreținea relații sexuale. Toate aceste atrocități se întâmplau la puțin timp după ce mama copiilor murise.

Nicolae-Ciprian Vrânceanu, fost director general al Telecomunicaţii CFR SA, a fost reținut, pe 12 noiembrie 2022, de polițiștii din Brașov într-un dosar în care este acuzat de violență în familie, rele tratamente aplicate minorului și amenințare.

Publicitate

Potrivit surselor din anchetă, bărbatul a fost reclamat chiar de către cei trei fii minori, rămași fără mama decedată fulgerător în urmă cu aproximativ 2 ani.

„În perioada ianuarie 2020 – octombrie 2022, inculpatul, tatăl celor trei persoane vătămate, a comis numeroase acte de natură a pune în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală și morală a acestora, respectiv:

  • A aplicat măsuri și a supus persoanele vătămate la tratamente umilitoare, precum obligarea acestora să participe la „şedinţe”, unde erau forțați să stea jos pe scaun în timp ce le ţine prelegeri, iar dacă vreunul dintre copii îndrăznea să se opună celor povestite, acesta era înjurat şi lovit. Prelegerile vizau chestiuni de natură a le periclita grav dezvoltarea intelectuală și morală;
  • În aceleași împrejurări, a forțat persoanele vătămate să stea în genunchi, să își ceară scuze și să îi sărute mâna;
  • A agresat-o fizic pe una dintre persoanele vătămate, prin lovirea cu pumnii în zona feței și a pieptului;
  • A amenințat-o cu moartea pe aceeași persoană vătămată, respectiv că o va băga “jos” lângă mama sa;
  • A obligat pe toate cele trei persoane vătămate, una dintre ele în vârstă de 11 ani la momentul respectiv, să vizioneze o înregistrare care surprindea întreținerea de raporturi sexuale, de natură a le periclita grav dezvoltarea morală”, se arată într-un comunicat al procurorilor brașoveni care au instrumentat cazul.

Nicolae Ciprian Vrânceanu este un nume cu notorietate în zona Covasna-Brașov, devenind cunoscut la nivel național odată cu o anchetă DNA.

Fostul director general al Telecomunicații CFR SA a fost recent trimis în judecată de procurorii anticorupție într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu, după ce ar fi încheiat zeci de contracte care nu erau necesare, creându-se un prejudiciu de peste 3 milioane de lei.

Dosarul a fost înregistrat în data de 25 octombrie 2022 pe rolul Tribunalului București.

Potrivit presei locale, Ciprian Vrânceanu provine din mediul de afaceri privat, îndeplinind până la numirea în fruntea Telecomunicații CFR funcții de conducere în cadrul operatorului național de telecomunicații, Romtelecom.

Ciprian Vrânceanu, fost director al Romtelecom Covasna, a fost implicat la un moment dat și în politică (prim-vicepreşedinte al PD-L Covasna), dar și în afaceri în domeniul turismului.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes