Connect with us
Publicitate

Social

Peste 640 de job-uri la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți la Brașov

Publicat

pe

Pentru finalul lunii octombrie, mai exact în 27 octombrie, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Brașov îi invită pe prospeții absolvenți de studii liceale și universitare ai acestui an și doresc un loc de muncă să viziteze Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul se va desfășura la sediul Universității „Spiru Haret” din Brașov.

Publicitate

Una din atribuțiile instituției organizatoare este să fie placa turnantă între angajatori și participanții la piața muncii, care își oferă forța, aptitudinile, pregătirea și experiența sectoarelor economice și bugetare.

„Reprezentanții Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Brașov au contactat peste 2500 de agenți economici din județ. Vor oferi peste 640 locuri de muncă. Astfel, 16 locuri de muncă sunt destinate pentru persoanele cu studii superioare și 624 locuri de muncă sunt destinate pentru persoanele cu studii medii”, a precizat directorul AJOFM, Liliana Dragomir.

Absolvenții unei forme de învățământ, promoția 2023, care încă nu și-au găsit un loc de muncă au șansa de a intra pe piața muncii brașovene, în cadrul bursei locurilor de muncă destinată lor.

Publicitate

„Invităm agenții economici, persoanele în căutarea unui loc de muncă dar și reprezentanții instituțiilor interesate de domeniul pieței muncii să participe, într-un cadru organizat, la Bursa generală pentru absolvenți, pe 27 octombrie 2023.

Angajatorii își pot prezenta oferta locurilor de muncă vacante, au ocazia de a cunoaște direct viitorii angajați, ce își doresc aceștia și ce aşteptări au de la un loc de muncă, iar persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot testa piața muncii, pot afla care sunt meseriile cele mai căutate, care sunt competențele și abilitățile care cresc șansele de a obține un loc de muncă, pot negocia direct un pachet salarial”,  informează reprezentanții AJOFM Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes