Connect with us
Publicitate

Social

Peste 600 de joburi disponibile la Bursa Generală a Locurilor de Muncă Brașov. Când și unde va avea loc evenimentul

Publicitate

Publicat

pe

Brașovenii care își caută un serviciu sau vor să își schimbe jobul sunt așteptați la Bursa Generală a Locurilor de Muncă Brașov. Evenimentul va avea loc vineri, 20 mai, la sediul Universității Spiru Haret, de pe strada Turnului, numărul 7.

Publicitate

Evenimentul este organizat concomitent la nivel național, iar la Brașov reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă au reușit să confirme participarea a 31 de companii, care vor pune la bătaie 621 de posturi vacante. Dintre acestea, 34 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, iar 578 de joburi sunt disponibile celor cu studii medii.

Meseriile în care au fost anunţate locuri de muncă vacante pentru studii superioare sunt: inginer (diverse specializări), analist servicii clienți, asistent manager, consilier juridic, economist, expert promovare, formator, laborant chimist sau specialist resurse umane.

Brașovenii cu studii medii se pot angaja pe posturi cum ar fi agent vânzări, agent securitate, agent servicii clienți, ajutor bucătar, ajutor ospătar, ambalator manual, barman, bucătar, cameristă, comisioner, conducător auto transport marfa, dulgher, electrician, frezor, fierar-betonist, frigotehnist, gestionar, guvernantă hotel, instalator, lăcătuș mecanic, lucrător comercial, manipulant mărfuri, mecanic auto, menajeră, operator la mașini-unelte semiautomate si automate, operator la roboți industriali, secretar economic – contabilitate primară, șef restaurant, șofer autobuz, stivuitorist, sudor, tâmplar, tinichigiu, vopsitor industrial, zidar, etc.

Publicitate

„Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă. Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă, de a-și alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, sau să se orienteze/reorienteze profesional. Pe aceasta cale informam agenţii economici despre faptul că participarea la acest eveniment este gratuită şi reprezintă o oportunitate de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante”, au declarat reprezentanții AJOFM Brașov.

Brașovenii care vor să participe la bursa locurilor de muncă trebuie să aibă cu ei CV-uri pe care le pot depune la firmele unde și-ar dori sa lucreze.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes