Connect with us
Publicitate

Social

Peste 50% din personalul angajat în învăţământul braşovean este vaccinat cu cel puţin o doză. O singură grădiniţă are procent de vaccinare de 100%

Publicat

pe

Peste 50% din personalul angajat în sistemul de învăţământ din judeţul Braşov este, în prezent, vaccinat împotriva COVID, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Braşov.

Publicitate

Conform ISJ, 53,61% din persoanele angajate în grădiniţele, şcolile şi liceele din judeţ au primit cel puţin o doză de vaccin până la 1 noiembrie.

Procente de peste 70%-80% în ceea ce priveşte personalul vaccinat se înregistrează la câteva grădiniţe şi colegiile naţionale din municipiul reşedinţă, precum şi la câteva unităţi şcolare din Râşnov şi din mai multe comune, singura unde personalul este vaccinat în proporţie de 100% este Grădiniţa cu program normal nr. 4 din Braşov, cu un număr relativ redus de personal, unde toţi cei 9 angajaţi sunt imunizaţi cu cel puţin o doză de vaccin.

În ceea ce priveşte personalul din aparatul propriu al ISJ Braşov, 30 din 37 de angajaţi sunt vaccinaţi, reprezentând un procent un 81,1% din tota

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes