Connect with us
Publicitate

Eveniment

Peste 5.000 de materiale pirotehnice, confiscate de polițiștii brașoveni. Agenții au făcut descoperirea în mașina unui șofer pe care l-au tras pe dreapta

Publicat

pe

Un simplu control de rutină s-a încheiat cu un dosar penal pentru un șofer care circula cu mașina prin Hoghiz. Polițiștii au oprit în trafic un bărbat care conducea pe strada Făgărașului, iar după ce i-au controlat actele au trecut și la verificarea mașinii. În interiorul autoturismului au descoperit un adevărat arsenal de pocnitori, petarde și artificii.

Publicitate

„Cu ocazia verificărilor efectuate, în interiorul autoturismului au fost identificate mai multe materiale pirotehnice, respectiv 5.170 bucăți articole pirotehnice din categoria P1, 25 bucăți articole pirotehnice din categoria F2, 120 bucăți articole pirotehnice categoria II și 5 bucăți articole pirotehnice categoria F3. În continuarea cercetărilor efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că materialele pirotehnice ar fi fost achiziționate din mediul online, iar bărbatul în cauză nu posedă documente legale de proveniență”, au declarat oficialii IPJ Brașov.

Toate articolele pirotehnice au fost confiscate, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept. Cazul a fost preluat de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes