Connect with us
Publicitate

Administrație

Peste 450 de oameni s-au vaccinat în weekend la centrul drive-through de la Aeroportul Braşov

Publicat

pe

453 de persoane au fost vaccinate în zilele de 22 și 23 mai, în incinta Aeroportului Internațional Brașov, în cadrul Maratonului de Vaccinare „Decolăm spre normalitate”.

Din totalul de 1370 de prime doze de vaccin administrate la nivelul județului Brașov în weekendul trecut, 33% au fost utilizate la Aeroport.

Astfel, evenimentul Consiliului Județean Brașov a captat interesul locuitorilor din municipiul și județul nostru, care și-au propus nu doar să se imunizeze, ci și să vadă evoluția lucrărilor de construcție a Aeroportului Internațional Brașov.

Majoritatea celor care au dorit să primească vaccinul anti-COVID au venit cu mașinile personale, fiind imunizați în sistem drive-through, în zona de îmbarcare-debarcare a Aeroportului.

Publicitate

Brașovenii care au venit cu autobuzul RAT și cei care au ales la mijloc de transport motocicleta sau bicicleta, au fost vaccinați în sala de așteptare a Terminalului.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Brașov, Instituția Prefectului Județul Brașov și Direcția de Sănătate Publică Brașov, în parteneriat cu Primăria Municipiului Braşov, ISU Brașov, Crucea Roșie Filiala Brașov, Serviciul Județean Salvamont Brașov și Asociația Salvatorilor Voluntari – SAR (ASV România – Search And Rescue).

Ne-am propus să încurajăm procesul de vaccinare, dar şi să le oferim braşovenilor posibilitatea de vedea la fața locului în ce stadiu am ajuns cu lucrările la cea mai aşteptată investiţie din județul Brașov. Ne-am fi dorit să avem mai mulți brașoveni imunizați, pentru că doar prin vaccinare avem garanția revenirii la normalitate, însă sperăm să mai organizăm astfel de maratoane în perioada următoare”, a declarat președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes