Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Peste 400 de oameni aşteptaţi la „Marșul pentru Viață”, de la Braşov

Publicat

pe

Peste 400 de persoane din județul Brașov  sunt așteptate să participe la ”Marșul pentru Viață”, organizat pe 25 martie, de Ziua Bunei Vestiri.

Evenimentul, ajuns la cea de-a XIII –a ediție, va fi marcat și în țară, dar și în Republica Moldova și este dedicat prețuirii și ocrotirii vieții copiilor, încă din momentul concepției, transmite Radio România Braşov FM.

Punctul de plecare din Brașov va fi Biserica de Lemn din Centrul Civic, de la ora 13.

“Vom merge pe carosabil pe strada Iuliu Maniu, până la Biserica Buna Vestire de la Parcul Central, după care vom traversa la Modarom, urcând pe strada Republicii în Piața Sfatului. Ne dorim să ajungem și la Maternitate, pentru a omagia mamele care acolo se luptă să dea viață, după care ne vom reîntoarce în Piața Sfatului, pentru un scurt moment artistic, dacă putem să spunem așa, un omagiu adus mamei și copilului. Ne dorim ca mesajul nostru să ajungă la cât mai mulți oameni și toți cei care sunt pro viață, indiferent de confesiune, să participe”, a spus Laurențiu Miloțoiu, preot paroh Biserica Ortodoxă Română Cernatu, municipiul Săcele.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes