Connect with us
Publicitate

Util

Peste 300 de joburi disponibile la târgul locurilor de muncă, la Braşov. Se caută oameni care să lucreze în turism, alimentație publică, IT sau producție

Publicat

pe

Vești bune pentru cei care au rămas șomeri în timpul pandemiei sau pentru cei care caută un loc de muncă mai bine plătit! First Job School organizează, la Brașov, în perioada 23-24 iunie cel mai mare târg al locurilor de muncă.

Publicitate

La evenimentul care va avea loc la ITC Brașov, situat pe str. Alexandru Vlahuță, nr. 10, vor participa peste 60 angajatori din județele Brașov și Covasna, care pun la dispozitia participanților peste 300 de locuri de muncă.

Ofertele de angajare acoperă majoritatea domeniilor de activitate: turism, alimentație publică, IT, producție, administrativ, comerț, servicii, etc. și sunt potrivite atât persoanelor din mediul urban, cât și celor din mediul rural, cu sau fără experiență, care vizează de la poziții de entry level, până la cele de top management.

Angajatorii caută atât muncitori necalificați cât și specialiști în diverse domenii, iar pentru persoanele care doresc să lucreze în străinătate, salariile pornesc de la 1.500 euro/lună, fără a fi percepute comisioane de recrutare.

Publicitate

Intrarea la eveniment este liberă și se poate realiza în intervalul orar 09:00 – 18:00.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes