Connect with us
Publicitate

Social

Peste 3.200 de misiuni executate de jandarmii Grupării Mobile Brașov în primele nouă luni ale anului 2023

Publicat

pe

În anul 2023, principalul obiectiv al Grupării Mobile „Burebista Brașov” este creșterea gradului de siguranță a cetățeanului și combaterea infracționalității.

Publicitate

Efectivele Grupării de Jandarmi Mobile „Burebista” Brașov au executat, în primele 9 luni ale anului, pe raza județelor de competență Brașov, Sibiu și Covasna un număr de 3.224 misiuni de ordine publică în care au fost angrenate 13.548 de efective.

Pe raza județului Brașov au fost executate 2.983 de misiuni, 51 au reprezentat misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestări sportive, religioase și cultural artistice, 39 misiuni de intervenție în cooperare cu alte structuri, iar 2.893 misiuni de menținere a ordinii și siguranței publice, prioritatea fiind asigurarea unui climat de normalitate civică și intervenția promptă pentru soluționarea problemelor sesizate de cetățeni.

În urma misiunilor executate, au fost constatate un număr de 58 de infracțiuni cu 62 de autori și aplicate un număr de 820 de sancțiuni contravenționale în valoare de 362.631 lei, majoritatea pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 rep., privind faptele de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Publicitate

Pe baza documentelor programatice, jandarmii Grupării Mobile au desfășurat 28 de acțiuni de intervenție preventivă, dintre care 12 au vizat dezvoltarea unui climat educațional agreabil, prevenirea faptelor de violență, bullying-ului și a consumului de substanțe interzise.

Acțiunile și activitățile jandarmilor Grupării Mobile Brașov vor continua pe tot parcursul anului, pentru asigurarea unui climat de normalitate și siguranță pentru cetățeni.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes