Connect with us
Publicitate

Eveniment

Peste 18.000 de lei furaţi dintr-o casă de la Moieciu de Jos. Hoţul a intrat pe geamul locuinţei, care era deschis

Publicat

pe

O sumă impresionantă, de 18.300 de lei, a fost furată dintr-o locuință din Moieciu de Jos, județul Brașov, iar polițiștii au reușit să prindă rapid suspectul, un tânăr de 25 de ani din aceeași localitate.

Publicitate

Totul s-a întâmplat pe data de 14 septembrie, în jurul orelor 14.00, atunci când poliția a primit un apel de urgență referitor la un furt dintr-o locuință. La scurt timp, forțele de ordine au ajuns la fața locului au făcut investigaţiile necesare și au găsit suspectul cu banii furaţi asupra lui.

Potrivit anchetatorilor, tânărul ar fi pătruns în casă printr-o fereastră deschisă și ar fi furat suma impresionantă de bani din dormitorul victimei.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, în urma deciziei luate de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Brașov.

Publicitate

Poliția continuă să investigheze cazul sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, iar la finalizarea cercetărilor se va lua o decizie legală în acest dosar penal.

Acest incident servește drept avertisment pentru cei care ar putea încerca să comită fapte similare, iar poliția rămâne vigilentă în asigurarea siguranței comunității.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes