Connect with us
Publicitate

Sport

Peste 130 de sportivi braşoveni, dar şi antrenorii lor, au fost premiaţi pentru performanţele obţinute în 2022. Consiliul Judeţean Braşov le-a dat, în total, aproape 230.000 de lei

Publicat

pe

Un număr de 131 de sportivi braşoveni şi antrenorii acestora au fost recompensaţi cu premii în bani, pentru performanţele obţinute în ultimul an competiţional, în în cadrul unei gale organizată marţi la Sala Reduta, de Consiliul Judeţean Braşov.

Bugetul total de premii, pentru cei 131 de sportivi şi cei 57 de antrenori, este în valoare totală de 228.600 de lei.

Conform Regulamentului Galei, sunt premiaţi sportivii care au obţinut performanţe deosebite la competiţiile sportive naţionale şi internaţionale oficiale desfăşurate în cadrul sporturilor olimpice şi paralimpice, în anul competiţional 2021-2022.

E vorba de sportivi legitimaţi la structurile sportive din judeţul Braşov, indiferent de localitatea /ţara de domiciliu, sportivi cu domiciliul în judeţul Braşov legitimaţi la structuri sportive din ţară şi din străinătate, precum şi antrenorii acestora.

Publicitate

Tot în această săptămână, vineri, la Sala Reduta va avea loc Gala Excelenţei în Educaţie, în cadrul căreia, conform tradiţiei, vor fi recompensaţi cu diplome şi bani olimpicii braşoveni şi profesorii acestora, precum şi cei care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureat.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pop

    14 decembrie, 2022 at 9:27 am

    un lucru bun ,bine au făcut!!trebuie stimulați antrenorii și sportivii de la cluburi,asociații sportive, să facă copiii sport, chiar dacă nu toți ajung campioni !!!sportul îi va face pe copii mai sănătoși ,mai dispuși la socializare mai dispuși spre performanțe în diferite domenii!!!orice sport practicat va ,,alunga,, copiii de tentații nesănătoase ..jocuri electronice,droguri,alcool,tutun etc !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes